lauantai 1. lokakuuta 2016

Viikon aikana tapahtunutta

Noniin, nyt voisi sanoa, että iso pyörä on pyörähtänyt. Viime viikolla saimme ehkä eniten aikaan, mitä hääjärkkäilyssä voi saada. Melkein voisin väittää, että viime viikon aikana olemme suunnitelleet koko häiden tärkeimmät asiat!

Ensin, tiistaina, meillä oli palaveri pitopalvelun kanssa. Päätimme yhdessä menusta ja allekirjoitimme sopimuksen. Meille tulee pitopalvelu Mansester ja saimme aivan oman meille räätälöidyn listan, sillä yksikään valmislista ei kuulostanut meiltä! Lautaselle meidän häissä saa lihapullia ja muusia, kasvisgratiinia, salaattibuffetista saa koota itselleen mieluisen salaatin, savulohta, siemeniä ja pähkinöitä. Lihapullista tehdään kasvissyöjille ja gluteenittomille omat versionsa.

Keskiviikkona kävimme juhlapaikalla suunnittelemassa aikataulutusta bestmannin kanssa, hän näki nyt samalla ensimmäisen kerran musiikintoistovälineet mitä juhlapaikasta löytyy ja tarkasti muutenkin bändin kannalta oleelliset asiat. Bändikin kuulemma alkaa olla kasassa ja olin oikein tyytyväinen kokoonpanosta, sillä tiedän heidät kaikki mukaviksi tyypeiksi, mutta en vain tunne heitä riittävästi jotta olisivat kutsulistalle muuta kautta päätyneet.

Meidän kutsu! Ehkä maailman hienoin!
Keskiviikkona kävin myös kaverini uudella toimistolla ottamassa koevedokset kutsuista. Vedokset näyttivät niin hyvältä, että niistä painettiin kutsut samoin tein! Torstaina kävin Sinooperista hakemassa niihin kuoret ja ensimmäiset kutsut ovat jo tavoittaneet vieraat. Shit is gettin' real niin sanoakseni, nyt on vieraatkin kutsuttu!

Perjantaina oli posti-Pate tiputtanut postiluukustamme lapun, että minulle on saapunut isokokoinen kirje, joka olisi noudettavissa lähimmältä ärrältä lauantaina. No, lauantaina heti kun lapussa mainittu kellonaika koitti olin kiskalla jonottamassa kirjettäni, jonka tiesin sisältävän pari viikkoa sitten tilaamani haltiatiaran. Tiara oli juuri niin halvan oloinen kuin kiinalaadusta kuvittelinkin, jotain halpaa metalliseosta joka painaa huomattavasti enemmän verrattuna oikeasti laadukkaisiin (ja tyyriisiin) tiaroihin. Tiaraa ei oltu juuri muotoiltu muuhun kuin tasaisen ympyrän muotoon, joten se ei kyllä sellaisenaa istu kenenkään päähän, mutta onneksi halvan materiaalin ansiosta sitä saa itse väänneltyä ja muotoiltua parempaan muotoon. Jonkun verran pitää vielä muotoilla, hieman pitää varmaan tuota alinta v-muotoa hioa, sillä tällä hetkellä se on ainoa kohta joka tuosta edestä osuu päähän, aiheuttaen sen että koko tiaran paino lepää yhden pienen kohdan varassa. Mutta kyllä tästäkin vielä hyvä tulee!

75 päivää H-hetkeen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti