perjantai 29. huhtikuuta 2016

Meidän hääohjelma: Cads about matrimony

Jotta ymmärtää seuraavan tekstin, pitää tietää, mikä on Cards against humanity. Se on maailman paras korttipeli. Siinä on valmiita kysymyksiä, joihin osallistujat vastaavat valmiilla vastauksilla, kysyjä päättää parhaan vastauksen ja voittaja saa yhden pisteen. Peliä jatketaan tavallisesti viiteen tai 10 pisteeseen asti, meidän illanistujaisissa pisteitä ei ole laskettu mutta naurettu on sitäkin paskaisemmin. Tämä on siis paras peli ikinä!

Esimerkki perinteisestä CAH:sta
Noh, minulla on tunnetusti aivan kamala huumorintaju. Mitä mustempi sen parempi. Jonkun aikaa sitten (aikalailla tämän blogin perustamisen aikaan) löysin CAH:sta tehdyn hääversion. Kuvittelin aluksi sen olevan vain jonkun fanin omiin häihinsä suunnittelema versio, josta ei ole edes PDF-tiedostoja olemassa. Asia jäi hautumaan ja tänään päätin googletella asiaa. Ei mennyt kuin puoli minuuttia, kun löysin täältä ilmaiseksi ladattavat printattavat tiedostot! Laitoin saman tien viestiä kaverilleni joka omistaa painotuotteita valmistavan firman, ja kas, olen tilannut oman pakkani hirveintä-hääohjelmaa-ikinä! Me so happy!


Hyvät naiset ja herrat, meidän häistämme löytyy Cads About Matrimony!

p.s. omia pakkoja saa ostettua myös suoraan Amazonista, klik! Tämä ei ole mainoslinkki, haluan ihan omasta vapaasta tahdostani kertoa kaikille tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti