torstai 25. helmikuuta 2016

Polttarihaaveilua

Ajattelin kirjoittaa tämän postauksen aivan täysin vinkkivitosena kaasoille ja muille häntä avustaville henkilöille, sillä suoraan pyytäminen on mun mielestä rumaa. En myöskään suutu, vaikka mulle ei polttareita järkättäis ollenkaan, mulla on ens kesänä tulossa niin huikeita kokemuksia muutenkin, että mikä tahansa niistä vois olla polttareihin verrattava!

Noh, jos kuitenkin minulle halutaan polttarit järjestää, toivoisin, että kenenkään ei tarvisi rahan takia jäädä pois. Pihistely on häissäkin kantava teema, kaikki mahdollisimman edullisesti ja pienellä vaivalla.


Olen joskus vuosia sitten toivonut meneväni nuorena ja lapsettomana naimisiin, sillä polttareissa en halua joutua miettimään kuolemanpelkoa. Eli haluan kyllä jotain extremeä, mutta en halua itsesuojeluvaiston tai vastuun toisesta viattomasta ihmisestä tulevan tielle. Olisi hauskaa hypätä benji- tai laskuvarjohyppy, kiivetä jyrkkää kalliota pitkin tai ajaa kartingia, suorittaa jokin stuntti ammattilaisten ohjaamana tai muuten ylittää itsensä ja pelkonsa. Toisaalta tähän "mä niin kuolen" ajatteluun sopis mun mielestä myös hyvin joku tosi fyysisesti raskas kokemus: esim. palomiesten kuntotesti olis hauska kokeilla, killerbodypumppi porukalla, treenit pispalanportaissa jonkun tosi superin personaltrainerin voimin. Kun ihminenhän tuntee elävänsä voimakkaimmin silloin, kun on lähimpänä kuolemaa, right?


Toisaalta ohjelma voisi olla jotain vähemmän fyysistäkin, jotta kaikki vieraat voisivat osallistua ja kenenkään ei tarvitse saada mitään koululiikka-ahdistuksia. Esimerkiksi voisin nähdä itseni ja ystäväpiirini Escaperoomissa ratkomassa mysteereitä, koirapuistossa haukkujen kanssa, mökkeilemässä tai eräjormailemassa vaelluksella. Vaahtokarkkien paistaminen nuotion ääressä kaikkien tärkeimpien ystäviensä kanssa, muistelemassa menneitä ja unelmoimassa tulevaa!

Perinteisemmästä ohjelmasta toivoisin ainakin morsiussaunaa ja siihen liittyviä perinteitä. Mahdollisesti juostaan saunaa ympäri, peseydytään suolalla ja jauhoilla, heitetään vihtaa talon katolle ja mitänäitänytoli. The more the merrier!

Haluaisin, että porukalla olisi jokin yhteinen teema. Jedisoturit, pin-up, kukkasia, jokin väri, ihan mitä vain! Jokin asia, mistä erottaa, että kuulutaan samaan porukkaan. Se voi olla koko illan kantava teema, se voi olla pieni rintaneula kaikkien takkien rintapielessä.


Mitä sitten en toivoisi? En ainakaan kenenkään nolaamista. Ei "hauskoja" pukuja, tavaroiden myymistä tai rahan kerjäämistä. Ei julkisesti tapahtuvia vauhdikkaita ohjelmanumeroita tai överikännäystä päiväsaikaan. En myöskään halua minkäänlaista ihmissuhdedraamailua polttareihini, eli kaikkien on tultava kaikkien kanssa toimeen ja jos jotakuta alkaa vituttaa on silloin tämän henkilön hyvä tajuta itse poistua paikalta. En halua strippareita tai seksiväline-esittelijää, taas kerran kaikki överisti seksuaaliset asiat ei ole mielestäni se pointti juhlissa.

Luotan kuitenkin aivan täysillä kaasooni ja muihin avustajiini. He tuntevat minut todella hyvin ja varmasti osaavat hommansa. Ja toisaalta, ei niiden naisten kanssa voi olla huonoa iltaa, joten aivan sama vaikka ohjelmaan kuuluisi lehmäpuku ja julkiset nakukuvaukset, samalla kaupaten pippelin muotoisia pipareita!


P.S. Lista polttareihin kutsuttavista ihmisistä on jo lähetetty kaasolle, odotus alkakoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti