lauantai 10. joulukuuta 2016

Jännän äärellä

Noniin, viikko jäljellä...

Menneellä viikolla olen tehnyt puolisoni kanssa tarjouksen omakotitalosta, peytynyt kun joku on tarjonnut enemmän, bridezillannut aikataulun kusijoille ja käynyt täydet 40h töissä.

Tänään olen värjännyt hiukset, käynyt mummilla, tavannut siskontytön ekaa kertaa ja ollut ihan hyvällä tuulella ja mielellä, sillä korotimme hivenen omaa tarjoustamme. Nyt se on taas voittava tarjous.

Huomenna pitää käydä ikeassa ostamassa muutamat kehykset, ne pitää maalata ja illalla otetaan uusi yritys kuvaajan kanssa palaverista (piti olla torstaina, kuvaaja unohtanut).

Maanantaina 8h töitä, lainaneuvottelu op:ssa, koiran leikkauksen jälkitarkastus/tikkien poisto. Koiralla todettiin toissa viikolla nisäsyöpä ja se leikattiin saman tien.

Tiistaina 8h töitä ja lainaneuvottelut aktiassa ja danske pankissa.

Keskiviikkona taas sama määrä töitä ja vuorossa Nordean lainaneuvottelu, toivottavasti ripsien laitto (piti olla jo nyt viikonloppuna, mutta kaveri joka tekee (tehnyt ripsiä aiemmin myös työkseen) alkoi torstaina vasta miettiä, että pitääpä tilata niihin liimaa). Ripset saatetaan tehdä myös torstaina.

Torstaina en mene töihin mutta huoltomies tulee aamusta kartoittamaan vesivahingon laajuuden, kun makkarin seinästä tulee sadevesi sisälle (sama vahinko toista kertaa vuoden sisään, edellisen remontti kesti 5 kuukautta) ja iltapäivästä hakemaan juhlapaikan avaimet.

Perjantaina maistraattipäivä, ilta koristellaan juhlapaikkaa ja käydään kaupassa ostamassa viimeiset ruuat.

Lauantaina juhlat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti