sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Huulipunameikin kestävyyskokeilu


Eilen sain hyvän syyn testata uutta huulipunaani käytännössä, oli muuten hyvä että aloitan testaamisen jo näin ajoissa, sillä kaikki ei mennyt ihan niinkuin piti!

Perus päivämeikin tein jo aamulla, ohjelmassa oli vanhempieni ja mummini kanssa lounastaminen. Tähän kuului minulla siis vain meikkivoide, ripsiväri ja vähän puuteria nenän päähän jos tuntuu kiiltävän. Neljän aikaan iltapäivällä "juhlallistin" meikkini lisäämällä vähän silmiin rajausta ja huulipunan. Tässä vaiheessa näyttää vielä hyvältä!

Melkein unohdin ottaa kuvan! Ulos jo lähdössä, kaulahuivi valmiiksi kaulassa
Illan ohjelmaan kuului kaverin syntymäpäivä kahvittelua, höpöttelyä, voileipakakkua, jotain omituisia suklaaseen kastettavia munkkitikkuja (näillä on kuulemma joku nimikin...) ja ruokalistaltani löytyi yksi alkoholiton olutkin (koska autolla liikkeellä). Haastetta huulipunalle tuli jonkun verran, mutta ei mitenkään älyttömästiverrattuna tulevaan hääpäivään. Hääpäivänä aion ainakin juoda huomattavasti useamman kupin kahvia, syödä enemmän sekä ruokaa että kakkua ja tottakai suukottaa useamman kerran sulhastani.

Jälkeen
Ilta ei ollut osaltani kovinkaan pitkä, kotiin tulin jo kahdentoista maissa, silti olin illan aikana joutunut kaksi kertaa parantelemaan huulipunaani ja tässä lopputulos: huultenrajaus oli ensimmäisen tunnin aikana paakuilla ja huulipuna tuntui jatkuvasti karkaamaan huulteni juonteisiin. En kuitenkaan heitä kirvestä kaivoon vaan aion etsiä paremman rajauskynän ja koittaa parempaa pohjustusta huuliin, josko se parantaisi asiaa. Illan aikana en kertaakaan näyttänyt siltä, että olisin erityisemmin syönyt mustikoita (tämä siis plussaa), mutta hääpäivää ajatellen huulipuna on aivan liian suttuisen näköinen tuossa "jälkeen" kuvassa. Kuitenkin eilen olin alle kahdeksan tuntia liikenteessä! Ei siis mennyt ihan niinkuin piti...

Nyt vain leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä ja parempaa huultenrajauskynää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti