sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

The Huulipuna

Saisinko rumujen pärinää ja sitten kazing? Kiitos! Löysin nimittäin The Huulipunan! Tumman violetti, runsaspigmenttinen ja varmasti huulissa pysyvä!


Puna on Grimasin Lipstick Pure värillä 5-7. Purkissa (ja kämmenellä) tämä väri oli itsessään juuri mitä hain, sopivasti punaiseen taittava luumu, mutta kotona huulilla tämä näyttikin ihan pinkiltä! Noh, en heittänyt heti kirvestä kaivoon, sillä huulet pitää kuitenkin vielä rajata jollain siistimmän lopputuloksen saamiseksi, joten päätin hankkia huomattavasti sinisemmän rajauskynän.


Kynäksi valitsin Rimmelin Soft Kohl kajaalikynän värissä 040 purple passion. Ja tadaa! Puna näytti heti siltä kuin halusinkin! Toki kajal ei ole maailman paras kynä huulille, mutta huultenrajaukseen tarkoitetut kynät olivat kaikki liian punaisia tai beigejä. Kynä on melko kova, joten väristä on melko vaikea saada tasaista, eikä huulipunakaan ole maailman tasaisimmin levittyvä, joten vaatii vähän harjoittelua ja kärsivällisyyttä saada huulet siistiksi.

Jäätävä turvotus silmissä ja pussit silmien alla, syytän eilistä/aamuista migreeniä!

Lisäksi tällä yhdistelmällä saa olla vähän varovainen ja peiliin on hyvä vilkuilla säännöllisesti, sillä kuluessaan puna saa kantajansa näyttämään siltä, että mustikat ovat maistuneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti