tiistai 12. tammikuuta 2016

Väriteema

Olen pitkään ollut varma, että häihini tulisi pelkästään yhtä väriä eri sävyissä valkoisen, hopean ja mustan kaveriksi. Tämä siksi, että en ole halunnut tehdä asioista liian vaikeaa. Muutamaa väriä tietyissä sävyissä käyttämällä saa kyllä minunkin mielestäni kaunista aikaan, mutta sitten pitää aina olla ne perkeleen värimallit kaupassa mukana. Ja jos löytää jotain kivaa häihin, ei sitä kuitenkaan saa juuri siinä oikeassa sävyssä. Joten saman värin eri sävyt, meidän tapauksessa sininen, valikoitui teemaväriksi.


Sitten aloin taas epäillä. Aloin kyseenalaistaa jo mielestäni päätettyä asiaa. Entäs tumma luumuinen violetti? Huulipunana ja kaason/morsiusneitojen pukeutumisessa ainakin?


Minähän en ole huulipunaihmisiä, en ollenkaan. Punaisilla huulilla näytän entistä punaposkisemmalta ja hampaiden keltaisuus tuntuu korostuvan. Kasvoni iho on myös kovasti rasvoittuva, joten nenän kiiltäminen ei mielestäni käy yksiin punan kanssa. Mutta violettia en kyllä ole koskaan koittanutkaan...

Nyt pelkäänkin tämän kaatuvan täysin siihen, että tuo väri oli huulissa muotia viime talvena, silloin väriä löytyi useammaltakin eri valmistajalta. Mutta kun muoti jatkaa eteenpäin, ei oikeaa väriä enää löydy kaupasta, vaikka minä kuinka löytäisin violettien huulien hienouden vasta tänä talvena. Ja kun minä nyt päätin haluta sen tietyn värisen violetin huulipunan (mattana), niin senhän pitää olla heti-just-nyt, jotta ehdin tottua ja sovitella väriä kasvoille rauhassa! Ehkä pienen fiksaation olen taas saanut muodostettua tästäkin päähäni. Ihan vain pienen



Mutta. Violetissa nousee heti ensimmäisenä se sävyongelma. Olen nirso violettien suhteen, sen pitää olla kylmä sävy, mutta täyteläinen. Ei liian sininen eikä fuksia, ei missään nimessä ruskeaan taittava tai punainen, ei liian tumma jotta erottuu mustasta mutta todella tumma silti. Ja jos häihin tulee sekä sinistä että violettia, pitää ainakin kaiken violettisen olla sitä samaa sävyä. Nih!



Kattellaas taas...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti