perjantai 8. tammikuuta 2016

Vuosi 2016

Kaksi viikkoa sitten sanoin, että menemme naimisiin vuoden päästä. Nyt voin jo sanoa, että menemmä tänä vuonna naimisiin. Aikaa on edelleen reilu 11 kuukautta, mutta tämä on se vuosi.

 
Aikajanaa olemme suunnitelleet seuraavasti, koska oikeastaan kaikki tässä vaiheessa suunniteltava on jo suunniteltu. Mekko on jo kaapissa odottamassa muokkaamista ja muokkaaminenkin olisi varmaan jo vauhdissa jos ompelukoneeni ei olisi sipannut. Sen vien huoltoon ensi viikolla ja ensi viikolla kaasoni tulee vierailulle myös tänne meille. Ohjelmassa tulee olemaan kirpparikierroksia ja meidän molempien asusteiden mietintää, kaasolle myös mekon pohdintaa.
Koska puolisoni käy sekä töissä että koulussa ei hän ehdi tekemään mitään suunnitelmien eteen ennen toukokuuta. Toukokuussa onkin tarkoitus heti ensimmäisenä saada juhlapaikka varattua. Uskallan jättää tämän asian näin myöhäiseksi, sillä joulukuun puoliväli harvoin on millekään juhlille kovin sesonkiaika, pikkujoulupaikkojakaan ei vielä kesällä varailla joten olemme mielestäni riittävän aikaisessa liikkeellä.
 
Mikäli suunnitelmat meidän koirasta juhlapaikalla onnistuu, aion ennen kimppua heittää koiran lelun. Ja katsoa kun koira saa sen ensimmäisenä kiinni. Take that, bitches!

 Heti kun on paikka tiedossa aion laittaa muutamalle pitopalvelupaikalle tarjouspyyntöä. Paikasta myös riippuu hirveästi hankintojen tarve - astiat, pöytäliinat, koristeet. Vaihtoehtona on myös, että jos juhlapaikalta löytyy riittävä astiasto n. 50 vieraalle voisimme tehdä itse ruuat. Suunnitelmissa kuitenkin on vain tortilla buffet tms. helposti toteutettavissa oleva pöytä, josta jokaisen on oman ruokavalionsa mukaan helppo valita mitä ottaa.
Kunhan on paikka ja ruokapuoli hoidossa pitää miettiä kutsujen lähettäminen ja juomapuoli. Juomat aion jättää kokonaan sulhasen ja hänen isänsä hoidettavaksi, en puutu määriin tai laatuun. Oma sukuni ei juuri saunaolutta ja ruokaviiniä kummempia juo ja itsekin olen melko huono keksimään mitään ideoita juomisiin.


Kun on juhlapaikka (sisältäen koristeet ja muut), ruuat, juomat ja kutsut lähetetty niin ei siinä sitten muuta olekaan, sitten voisi olla juhlat jo valmiit. Ihan näin helppoa en kuitenkaan usko asioiden olevan, joten pysykäähän kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti